Hürriyet

2 Ağustos 2012 Perşembe

Türkiye'de Yazın En İyi Komedi Dizileri

Yazın gelmesi ile beraber bir çok dizi ya final verdi yada sezon finali verildi.Artık yaz mevsiminde eski dizilerin tekrarları yerine yep yeni yapımlara tanık olucaz ve bunların arasından benim en çok hoşuma giden komedi dizilerinden 5 tanesini sizler için paylaşıcam.


İşte benim Top 5'im.


1.İşler Güçler



3 kafadarın kendi filmlerini çekebilmek için gerekli bütçeyi kazanarak kariyerlerini devam ettirmek istemelerini konu ala dizide sırf para kazanmak için "meslek hikayeleri" belgeselinin sunuculuğunu kabul ederler.


Ahmet, oyunculuk kariyerine bir film ile başlamış ancak daha sonraki kariyeri boyunca hiçbir filmde başrol alamamıştır.


Murat, geç başladığı sektörde azimli ve çalışkan olmasına rağmen bir türlü hakettiği saygıyı görememiştir.


Sadi, Gümrük memurluğunu oyunculuk için bırakmış ve bir daha memurluğa dönmeyeceğine yemin etmiş birisidir, oyuncu olmak için her şeyi yapabilir.


 Gerçekten kaliteli bir komedi filmi olan işler güçler benim top 5'de favorim.



2.Düşman Kardeşler






Mükemmel kadrosu ile yaza damgasını vuracağına inandığım ikinci dizi ise Düşman Kardeşler.
Bu dizede kimler var kimler; Tarık Pabuççuoğlu, Oya Aydoğan, Murat Eken, Kaan Urgancıoğlu ve Hande Subaşı ile Top 5'de 2. sıraya yerleşiyor.


Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde çekilen dizide tamamıyla bir Trakya havası hakimdir.Aynı babadan olma iki kardeşin, kardeş olduklarını öğrenmeden önce birbirleri ile karşılaşmasını konu ala bir dizidir.


3.Annem Uyurken




Gine kaliteli bir oyuncu kadrosunun hakim olduğu dizide, Kızının düğününde komaya girerek 10 yıl boyunca komada kalır.10 yıl sonunda mucize bir şekilde komadan çıkan Gül Hanım hiçbirşeyin bıraktıgı gibi olmadığını fark eder ve ipleri eline alır ve komik bri aile komedisi ortaya çıkar.


4.Küçük Hesaplar






Mahzar Alanson ve Seray Sever ile tam bir komedi tadında olan dizi Küçük Hesaplar, aynı apartmanda yaşayan erkek ve kadınlar arasında gelişen olaylar komedi tadında bir yorumla anlatılmıştır.


5.Hayatımın Rolü






Haluk Bilginer ve Ebru Özkan'ın Oyunçuluğunu yaptığı dizide parçalanmaya başlayan bir evlilik anlatılıyor. Çiftin boşanmaya karar vermesi üzerinde Haluk Bilginer çocuklarına daha yakın olabilmek için kadın kılığına girerek dadılık yapmaya başlar.Dizi tam bir Aile komedisidir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder