Hürriyet

31 Temmuz 2012 Salı

007 bu sefer Türkiye'ye yer verdi

James Bond serisinin son filmi olan Skyfall'un frangmanında bu sefer Türkiye görüntülerine de yer verildi.


James Bond'un son filmi olan Skayfall'ın ikinci frangmanı yayınlandı.Uzun süre çekimlere rağmen Birinci frangmanda Türkiye'ye yer verilmemişti ve bu olay büyük tepkiye neden olmuştu.Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ikinci frangmanında İstanbul ve Adana'da çekilen görüntülere yer verildi.



Lady Gaga Machete Kills Filminde


Ünlü Şarkıcı ve süper star Lady Gaga, Robert Rodriguez'in yeni filmi olan 'Machete Kills'te karşımıza çıkıyor.Lady Gaga filmde La Chameleon rolüyle beyazperdede olacak.
'Sin City’, ‘Desperado’, ‘The Faculty’ gibi kült filmlerin yönetmeni Robert Rodriguez, 'Machete'in  devam filminde Lady Gaga'ya rol verdi.



Ntvmsnbc'nin haberine göre; Film, La Chameleón karakterini canlandıracak olan Gaga’nın ilk oyunculuk deneyimi olacak. Ünlü yönetmen, Lady Gaga’nın çekimlerinin sona erdiğini Twitter hesabından duyurdu. Rodriguez, ‘’Çok başarılıydı. Performansı çok etkileyici’’ açıklamasını yaptı.


Machete Kills'in 2013 te vizyona girmesi planlanıyor.

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk/The Hobbit: An Unexpected Journey


Hobbit: Beklenmedik Yolculuk/The Hobbit: An Unexpected Journey

Yönetmen : Peter Jackson
Oyuncular : Martin Freeman, Andy Serkis, Ian McKellen, Richard Armitage, Lee Pace, John Rawls, Mikael Persbrandt, Aidan Turner
Ülke : ABD , Yeni Zelanda

Lord OF The Ring (Yüzüklerin Efendisi) üçlemesinin öncül filmi olarak görülen Hobbit : beklenmedik yolculuk 14 Aralık 2012 tarihinde hayranları ile buluşacak.Üçlemenin yönetmeni Peter Jackson tarafından sinemaya uyarlanan filmin ilk bölümü olan Hobbit: Beklenmedik Yolculuk/The Hobbit: An Unexpected Journey ile bu sefer Bilbo Baggins'in gençliğine gidiyoruz.
Bilbo huzurlu Hobbit toprakları olan The Shire'da yaşarken birden büyücü Gandalf aniden ortaya çıkar ve baş kahramanımız Bilbo kendini 13 cücelik meceracı bir gurupta buluverir.Ejder Smaug’dan Erebor’un kayıp Cüce Krallığı’nı geri almak için çıktıkları bu yolculukta Goblinler, Orklar, öldürücü Warglar, Dev Örümcekler, Şekil Değiştirenler ve Büyücülerle dolu yollardan geçeceklerdir... 


The Hobbits Kamera Arkası:





30 Temmuz 2012 Pazartesi

Project X Film Müziği : Project X Movie Soundtracks


 Project X Film Müziği:


1. Trouble On My Mind – Pusha T
2. Bitch Betta Have My Money – AMG
3. Tipsy (Club Mix) – J-Kwon
4. Candy (feat. Pitbull) – Far East Movement & Pitbull
5. Ray Ban Vision – A-Trak
6. Le Disko (Boys Noize Fire Mix) – Shisy Toy Guns
7. Nasty – Nas
8. Pursuit of Happiness (Steve Aoki Dance Remix) – Kid Cudi
9. Heads Will Roll (A-Trak Remix) – Yeah Yeah Yeahs
10. Pretty Girls (Benny Benassi Remix) – Wale
11. The Next Episode – Dr. Dre & Snoop Dogg
12. Fight Music – D12
13. Wild Boy (Ricky Luna Remix) – MGK

Tamamı için indirme Linki:
http://potload.com/v0e9eetfxr1n
Rar şifresi : www.mp3boo.com

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2


















Tür:  


Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2



3 Boyutlu,  Dram,  Fantastik,  Gerilim,  MaceraRomantik,  Gençlik
Yönetmen:

Bill Condon, 

Oyuncular:

Kristen Stewart, 

Robert Pattinson, 

Ashley Greene, 

Taylor Lautner, 

Dakota Fanning, 

Kellan Lutz, 

Jackson Rathbone, 

Nikki Reed, 

Anna Kendrick, 

Peter Facinelli, 

Elizabeth Reaser, 

Michael Sheen, 

Jamie Campbell Bower, 

Billy Burke, 

Alex Meraz, 

Cameron Bright, 

Lee Pace, 

Michael Welch, 

Mackenzie Foy, 

Charlie Bewley, 

Joe Anderson, 

Rami Malek, 

Bronson Pelletier, 

Booboo Stewart, 

Tinsel Korey, 

Chaske Spencer, 

Julia Jones, 

Lateef Crowder, 

Christopher Heyerdahl, 

Christian Camargo, 

Angela Sarafyan, 

Judith Shekoni, 

Toni Trucks, 

Omar Metwally, 

Noel Fisher, 

Ty Olsson, 

Guri Weinberg, 

Marlane Barnes, 

Erica Larose, 

Jd Pardo, 

Patrick Brennan, 

Tammi Arender, 

Tony Bentley, 

Lisa Howard, 

Josué Gutierrez, 

  Müzisyen :

Carter Burwell

Alexandra Patsavas

   Görüntü Y.:

Guillermo Navarro

Senaryo:

Stephenie Meyer, 

Melissa Rosenberg, 

John P. Duffell, 

Yapımcı:

Stephenie Meyer, 

Karen Rosenfelt, 

Wyck Godfrey, 

Mark Morgan, 

Bill Bannerman,




Serinin son filmi olan Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2  16 kasım 2012 tarihinde hayranları ile buluşacak.Son dönemde sinema sektörünün önde gelen yapımlarında olan filmin beşinci yapımı ile gine izleyenleri büyülemeyi düşünüyor.
Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti - Bölüm 2 Filmi, Kitaptaki olaylar, Bella ve Edward'ın evlenmesi, balayına gitmesi ile başlıyor. Balayına, Brezilya'daki Esme Adasına gidiyorlar ve birlikte oluyorlar. Bu birliktelikle Renesmee isimli bir bebekleri oluyor. Bunun için, tekrar eve geri dönüyorlar. Bebek Bella'yı parçalayarak çıktığı için Bella ölümle burun buruna geliyor. Bunu gören Edward da Bella'yı vampire dönüştürüyor. Bebek doğunca, Jacob bebeğe mühürleniyor. Renesmee hayvan avlanırken Irina bebeği görüyor ve Edward Bella ikilisinin Volturi kurallarından birini bozduğunu düşünerek yani bebeği ölümsüz yaptıklarını sanarak Aro, Marcus ve Caius'u uyarmasının yanına giderek haber verir.(irinanın annesi de bir bebek vampir yampıştı ama volturiler onu öldürdü bu yüzden bebek vampir konusunda çok hassas)(volturiler, Bella'nın insanlara vampirlerin olduğunu haber vereceğini düşünerek ilişkinin de başında Bella'nınölümsüz olmsını da istiyordu eğer ölümsüz olmasaydı Bella'yı öldüreceklerdi) Volturiler ve Cullen ailesi karşı karşıya geliyorlar.Fakat bebeğin ölümsüz olmadığını fark ediyorlar.Bu arada devreye Alec ve Jane ikilisi giriyor ama güçleri Bella'nın kalkanını geçemiyor bu yüzden Volturi geri çekiliyorlar. Ayrıca bu kararın değişmesinde Alice çok önemli bir rol almaktadır çünkü Alice ve Jasper evden ayrıldıklarında GüneyAmerika'dan yarı insan-yarı vampir getirmişlerdir.Ve Volturiler geri çekilip İrina'yı da öldürmüşlerdir.Fakat Carlisle volturilerin geri döneceğini ve yanlarındakileri vampirlerin bir gün yakalanacağını düşünmektedir.


Cehennem Melekleri 2 : The Expendables 2


Birinci filminde beklentileri tam olarak karşılayamayan film ikinci serisi ile 17 Ağustosta sinemalarda yerini alacak.
 Kadrosunda Jason Statham, Bruce Willis, Jet Li, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme, Scott Adkins, Dolph Lundgren, Liam Hemsworth, Terry Crews, Chuck Norris, Charisma Carpenter, Randy Couture, Nikolette Noel, Novak Djokovic, gibi aksiyon dünyasının vazgecilmez isimlerini barındıran filmin senaryosunu Sylvester StalloneDavid Agosto ve Ken Kaufman üstlenmiş, yönetmen koltuğuna ise Stallone yerine Simon West oturuyor.
 Bu sefer mesele biraz kişisel. Zira basit bir hesaplaşma aralarından birinin ölümü ile sonuçlanır ve intikam kaçınılmaz olur.



Film vizyona girdikten 1-2 gün içerisinde izlenimlerimi bulabilirsiniz...

Bulut Atlası



David Mitchell’ın çok satan romanının sinema uyarlaması olan Cloud Atlas (Bulut Atlası) filminin 22 fotoğrafıyla beraber 6 dakikalık fragmanı çıktı. Fragmanın haricinde filmin yönetmenliğini yapan Tom Tykwer, Matrix serisinin yaratıcıları Andy Wachowski ve Lana Wachowski’nin 3 dakikalık konuşmaları bulunan bir video da yayınlandı.
2004 Yılında çıkan Cloud Atlas romanı film projesi olduğunda bu olaya imkansız gözüyle bakılıyordu. 6 Farklı hikayeden oluşan romanı filme sığdırabilecek şekilde ayarlamak gerçekten takdir edilisice bir olay. Tahmini olarak 100 milyon dolarlık bir bütçeyle hazırlanan film, geçmişteki, günümüzdeki ve gelecekteki olayların nasıl birbirlerini etkilediğini anlatıyor.
Eylül ayında Toronto Uluslararası Film Festivali’nde prömiyeri olacak Cloud Atlas, 26 Ekim’de vizyona girecek. Filmde Tom Hanks, Halle Berry, Hugo Weaving, Jim Sturgess, Susan Sarandon, Hugh Grant, Ben Whishaw ve Keith David adında oyuncular yer alıyor.


29 Temmuz 2012 Pazar

The Hangover Part II


The Hangover Part II 2011
(IMDb : 6.6/10)

Yönetmen     : 

Todd Phillips

Senaristler    : 

Craig Mazin, Scot Armstrong

Oyuncular     :

 Bradley Cooper, Zach Galifianakis and Ed Helms 
Konu              :  Komedi



 Las Vegas'taki olayların şokunu yeni atlatan ekibimiz bu sefer Stu (Ed Helms)'nun evlilik töreni için bir araya toplanır, bir facia daha yaşanmaması için bekarlığa veda partisini dikkatlice geçirmek isteyen Stu için işler hiç de umduğu gibi gitmez ve ekibimiz Bangkok'u bir birine katar ve bela bir türlü başlarını bırakmaz.



 Kişisel Yorumum: Bana göre film gerçekten güzel ancak Part I' in yerini tutmaz, Birinci Partında ben yerlere yatıp güldüğümü hatırlıyorum ancak aynısını Part 2 için söyleyemem izlemenizi tavsiye ederim ancak çok fazla bir şey beklemeyin Part 1'in dejavusunu yaşayabilirsiniz.



Watch & Write Puanı : (6.3/10)

The Hangover


The Hangover 2009 
(IMDb : 7.8/10)

Yönetmen  : 

Todd Phillips

Senaristler : 

Jon Lucas, Scott Moore

Oyuncular  :

 Zach Galifianakis, Bradley Cooper and Justin Bartha 

Kategori      :  Komedi

 2009 yılının Haziran ayında gösterime giren film kısa zamanda geniş bir izleyici kitlesine ulaştı.
Film evlilik arifesinde olan Doug (Justin Bartha), arkadaşları ile bekarlığa veda partisi için Las Vegas'a gitmesi ile başlar ve filmi bir dizi olaylar zinciri takip eder.
 Komedi dalında son zamanlarda favori listemde bulunan The Hangover izlerken sizi bütünü ile filme odaklar ve arkadaşlarınız ile keyifli zaman geçirmenizi sağlar.

  
  İzlerken kahkahalara boğulacağınız filmde Las Vegas havası bütünü ile biraz fazla abartıya kaçara anlatılmıştır. Ancak bana kalırsa bu abartı filme daha komik bir hava vermiş ve filmi daha keyifli bir hale getirmiş.
 Film gerçektende izlemeye değer ancak argo kelimeler ve açık sahneler bolca bulunduğundan aile ile izlememenizi tavsiye ederim bence izlemeden geçmeyin.






Watch & Write Puanı : (8.0/10)

28 Temmuz 2012 Cumartesi

Project X


Project X 
(IMDb:6.7/10)

Yönetmen: 

Nima Nourizadeh

Senaristler: 

Matt Drake (screenplay), Michael Bacall(screenplay)

Oyuncular:

 Thomas Mann, Oliver Cooper and Jonathan Daniel Brown


  3 liseli genç okulda tanınmak için bir parti düzenlerler. Ancak hiçbir şey beklendiği gibi olmaz ve zamanla parti kontrolden çıkar.

  
 "Hayatınızın partisine hazırlanın" işte tamda Project X için en uygun slogan. 3 kafadarın okulda ün yapmak için verdikleri partide işler hiç de umdukları gibi gitmez.Olaylar o kadar karmaşık bir hal alıyor ki bir zaman sonra takip edemez bir hale geliyorsunuz. 
 Açıkçası film gerçekten de iyi tasarlanmış ve izlemeye kesinlikle değen bir film.Özellikle genç yaşa hitap eden bir film gençlerin bir partide arzuladıkları her şeyi içeriyor bence gerçekten de zaman ayrılacak bir film tabi ki 16-32 yaşlarındaysanız, daha fazlası için bir gürültü yığını gibi gelebilir.
Genel anlamda gençlik filmlerinde akla ilk gelen yapım Amerikan Pastası ama bence Project X hiç de bu tarza uygun bir film değil, Project X'in kendi bir vizyonu var. Filmin %80 i partide geçiyor ve konusuna parti desek yalan olmaz.
 Uzun lafın kısası partilere meraklıysanız , gençseniz veya hep genç kalanlardansanız bu filmi izlemeden geçmeyin.
  



Watch & Write Puanı:7.2/10